FIETSEN NEIRINCKX

Bedrijfsfiets leasen? Dat kan!

Elektrisch fietsen zit in de lift. Steeds meer mensen pendelen met de fiets. Geen files betekent minder stress, en bovendien krijg je meer beweging, wat je gezondheid op lange termijn ten goede komt.

Als werkgever is het voordelig om bedrijfsfietsen aan te kopen of te leasen voor je werknemers, zelfs als ze verder dan 25 kilometer van het werk wonen. Jij geniet fiscale voordelen, en je werknemers krijgen een hogere verplaatsingsvergoeding. Bovendien is je personeel vaker op tijd, minder vaak ziek en gelukkiger in het algemeen.

Geïnteresseerd om je werknemers een bedrijfsfiets aan te bieden? Bij ons kan je terecht voor een groot aanbod kwalitatieve elektrische fietsen.

Wij helpen jou bij je keuze

Traditioneel was de ideale fietsafstand voor woon-werkverkeer beperkt tot 5 km. Met de komst van de elektrische fiets en de speed pedelec is hier verandering in gekomen.

Bij ons krijg je persoonlijk advies zodat je zeker de juiste keuze maakt. Hoever woon je van je werkplek? Waarvoor wil je je fiets nog gebruiken? Wil je verzekerd zijn voor diefstal of schade? Wij helpen je graag verder.

De merken die wij verkopen staan garant voor een kwalitatief aanbod (Giant, Norta en Gazelle).

GazelleNortaGiant

Fietsleasing partners

Je kan een bedrijfsfiets aankopen, maar ook huren in een leasingformule.

Als lokale fietshandelaar zijn wij onderdeel van het netwerk van leasingbedrijf Team Cyclis. Werkgevers die via hen bedrijfsfietsen aanbieden, zijn zeker van een uitgebreid netwerk lokale fietshandelaars. Uiteraard staan wij jouw werknemers bij met raad en daad.

Wij zijn ook erkend fietshandelaar voor KBC fietsleasing, Lease a bike en o2o. Meer weten? Neem dan gerust met ons contact op!

Voordelen voor werkgever én werknemer